Mergând, învăţaţi toate neamurile…

Lecturi duhovniceşti – predici audio, cuvinte de folos…

Lectură din cartea ”Sf. Ioan de Kronstadt – CUVINTE LA POSTUL MARE” – Predică la Duminica Vameșului și a Fariseului

| 2 Comentarii

123

LECTURĂ DIN CARTEA „SFÂNTUL IOAN DE KRONSTADT – CUVINTE LAPOSTUL MARE” – PREDICĂ LA DUMINICA VEMEŞULUI ŞI A FARISEULUI 

2 Comentarii

 1. CALAUZA CATRE INVIERE – TRIODUL

  Cu rugaciunile sfintilor nostri parinti,sa pasim cu totii spre calea vietii mantuitoare, a iertarii si smereniei,pocaindu-ne cat mai este vremea si curatindu-ne astfel,sa ne sfintim in Sfanta Liturghie cu SFANT TRUP SI SANGELE MANTUITORULUI IISUS HRISTOS,”SFINTELE SFINTILOR”,spre bucuria vietii vesnice.Amin.
  Doamne ajuta!

 2. Exceptionale sunt cuvintele de invatatura ale Sfantului Ioan de Kronstadt si va multumim pentru acest dar ! Cat de reale si de actuale sunt aceste cuvinte !
  Suntem istoviti de patimile noastre, de patimile lumii si diavolului ! Sufletele noastre sunt secatuite de atatea pacate facute in fiecare clipa.
  Trufia este un pacat ingrozitor care face victime, raneste prin nedreptate, prin umilirea semenilor nostri. Domnul Dumnezeul nostru rabda dar pedepseste acest pacat atunci cand trufasul nici nu se asteapta fiind orbit, imbatat de fala sa, de falsa sa putere, de invincibilitatea sa.
  Mari sunt neajunsurile noastre, mare este pacatosenia noastra.Doamne ne mai poti rabda, ierta, milui si mantui ?
  Doamne Atotmilostive si Atotindurate, ajuta neputintei noastre, nu ne lasa sa pierim, trezeste-ne si arata-ne ca nimic nu suntem fara Tine, smereste-ne, vindeca sufletele noastre bolnave si ne miluieste ! Amin !

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.