Mergând, învăţaţi toate neamurile…

Lecturi duhovniceşti – predici audio, cuvinte de folos…

PREDICĂ LA DUMINICA FIULUI RISIPITOR (2011)

| 3 Comentarii

PREDICĂ LA DUMINICA FIULUI RISIPITOR

(2011)

Sculându-mă, mă voi duce la tatăl meu şi-i voi spune: Tată, am greşit la cer şi înaintea ta; Nu mai sunt vrednic să mă numesc fiul tău.

(Luca 15, 11-32)

Evanghelia ce se citeste in Duminica a doua din Perioada Triodului, Duminica Fiului Risipitor, ne arata importanţa pocaintei sincere pentru viaţa crestina in general si mai ales pentru pregatirea noastra duhovniceasca in vederea intalnirii cu Hristos Cel Răstignit si Inviat.

3 Comentarii

 1. Risipim energiile pozitive, risipim intreaga morala crestina, reducand-o la nimic, iar golul il umplem cu desertaciunile acestei lumi, cu faptele rele, cu patimile, nelegiuirile, faradelegile ucigatoare sufletului si vietii duhovnicesti.
  Doamne, nu ne lasa pe noi !
  Doamne, scapa-ne !
  Doamne, ajuta-ne !
  Doamne, iarta-ne ca am gresit Tie, intelepteste-ne si ne miluieste, ca neputinciosi suntem si fara Tine suntem nimic ! Amin !

 2. Nimic fara credinta in bunul D.zeu.Subsemnatul am fost descoperit in iule 2011 ca am o boala f. rea (cancer la stomac cu metastaze la ficat), boala pe care daca cel de sus nu ma indrepta ce sa fac cu mai multe luni in urma eram mort, dar datorita credintei in bunul Dumnezeu si a milostivirii la ora actuala sunt ameliorat si sper sa fie si mai bine.
  Dumnezeu ne incearca dar nu ne lasa, dar trebuie si multa,multa credinta.
  Doane ajuta si milueste pe toti ce sufera de aceste bolinecrutatoare!

 3. Dumnezeu să vă dăruiască sănătate deplină!

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.