Mergând, învăţaţi toate neamurile…

Lecturi duhovniceşti – predici audio, cuvinte de folos…

3 Comentarii

 1. Va multumim pentru aceasta postare. L-am primit ca pe un dar, discret facut ficelor duhovnicesti, de acest mare praznic al Maicii Domnului si care este si ziua femeii crestine.

 2. Astazi este inceputul mantuirii noastre si aratarea tainei celei din veac.Fiul lui Dumnezeu Fiu Fecioarei Se face,si Gavriil harul bine-l vesteste. Pentru aceasta,si noi,impreuna cu el, Nascatoarei de Dumnezeu sa-i strigam:
  Bucura-te,cea plina de har, Domnul este cu tine!

  Aparatoare Doamna,
  pentru biruinta multumiri,izbavindu-ne din nevoi,aducem tie,Nascatoare de Dumnezeu,noi robii tai; ci ca ceea ce ai stapanire nebiruita, izbaveste-ne din toate nevoile,ca sa strigam tie:
  Bucura-te,Maica,pururea Fecioara!

 3. Pentru Cea plina de Har, pentru Mangaietoarea sufletelor noastre cu dragoste divina, Pururea Fecioara Maria nu se putea inalta imn de cinstire decat de glasuri pline de har. Multumim pentru aceasta deosebita postare !
  Doamna noastra, Imparateasa Cerului si a pamantului, izbaveste-l pe cel ce Te cinsteste cu atata dragoste si daruire, de toti vrajmasii vazuti si nevazuti, de tot raul, necazul, ispita si primejdia, de boli napraznice si ne miluieste pe noi pacatosii robii Tai ! Amin !

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.