Mergând, învăţaţi toate neamurile…

Lecturi duhovniceşti – predici audio, cuvinte de folos…

3 Comentarii

 1. Pe lauda doctorilor si mandria Simferopolului, pe alesul Ierarh al lui Hristos si ocrotitorul Manastirii Dovra,pe Sfintitul Luca Doctorul sa-l laudam cu imnuri duhovnicesti si cu sfinte cantari,ca izvoraste din belsug darurile vindecarilor.
  Doamne miluieste,Doamne miluieste,Doamne miluieste-ne pe noi toti!Amin.

 2. Vindeca bolile de inima si de ochi,urechi,rinichi,oasele muncite de vreme,intelepte Luca si nenasterea de prunci,tumorile toate si cancerul,
  leucemia,intepenirea membrelor,anemia si bolile de nervi.
  Toate ostile ingeresti,Inaintemergatorul Domnului,cei doisprezece Apostoli, si Sfintii toti impreuna cu Nascatoarea de Dumnezeu,faceti rugaciuni ca sa ne mantuiasca pe noi de toata rautatea vrajmasului si bolile de care suferim.
  Doamne ajuta si ne miluieste!
  Inca ne rugam pentru indurare in iertarea pacatelor,pacea sufletelor si a trupurilor noastre,sanatatea,cercetarea,buna sporire si chivernisire a robilor lui Dumnezeu Valentin,Maria,Constantin,Alexandra,Catalin si Madalin cu toti ai lor dimpreuna cu duhovnicul ce ne conduce la dorita mantuire,slava Domnului!
  Amin,amin noua!

 3. Exceptionala cantare a ingerilor, exceptional Acatist care ne-a mangaiat sufletele indurerate, ranite de pacatele noastre !
  Sfinte Luca al Crimeei, te rugam, mijloceste si pentru noi pe langa Domnul nostru Iisus Hristos sa ne ierte pacatele !
  Sfinte Luca al Crimeei, vrednicule de minunare, comoara de vindecari, ne rugam tie, care ai harul tamaduirilor, cerceteaza-ne si daruieste-ne vindecare ranilor sufletesti si trupesti aducatoare de moarte, ajuta-ne sa biruim necazurile, patimile si neputintele noastre, ajuta-ne sa ne ducem crucea intariti in credinta, dragoste si nadejde in Mantuitorul nostru, Domnul Iisus Hristos, Caruia I se cuvine slava, cinstea si inchinaciunea in veci ! Amin !

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.