Mergând, învăţaţi toate neamurile…

Lecturi duhovniceşti – predici audio, cuvinte de folos…

DESPRE VIAŢA VEŞNICĂ – Predică la Duminica a 7-a după Paşte

| 1 Comentariu

DESPRE VIAŢA VEŞNICĂ

– Predică la Duminica a 7-a după Paşte –

.

.

„Bucuria celui plecat, înstrăinat,  care se întoarce în patria sa, acasă… Această bucurie e doar o picătură din oceanul de bucurie pe care o vor trăi fiii lui Dumnezeu…”

.

Mulţi dintre noi ne locuim departe de locurile natale, poate în oraşe mult mai frumoase, înconjuraţi sau nu de oameni deosebiţi. Mulţi dintre noi nădăjduim şi reuşim să ne întoarcem acasă, împărtăşindu-le celor dragi impresiile de departe. Mulţi dintre noi rămânem toată viaţa în aceleaşi locuri, în patria natală…Cu siguranţă, fiecare are un loc de suflet unde se simte cel mai fericit om din această lume!

Însă, oricât de frumoase ar fi locurile în care trăim, oricât de aleşi ar fi oamenii care ne înconjoară, există un loc unde fericirea este deplină, un loc ce le întrece pe toate… Un oraş fără cimitire, un oraş fără lacrimi, un oraş cu oameni minunaţi – Împărăţia lui Dumnezeu, viaţa şi bucuria veşnică!

Un comentariu

 1. ADEVARAT S-A INALTAT!

  Pana si Napoleon,acest om de o maretie trecatoare, a constatat ca ADEVARATA MARETIE SE AFLA IN VESNICIA DARUITA NOUA DE HRISTOS, astfel rostind cuvintele:
  „Alexandru,Cezar,Hannibal,Ludovic al XIV-lea, cu tot geniul lor,NU SUNT NIMIC!Ei au cucerit lumea,dar nu au putut sa-si cucereasca macar un singur prieten.Si iata, HRISTOS STRIGA SI INDATA GENERATII INTREGI DE OAMENI VIN LAOLALTA LEGATI PRINTR-O DRAGOSTE FRATEASCA MAI PUTERNICA DECAT ORICE LEGATURA DE SANGE.
  HRISTOS APRINDE FLACARA IUBIRII CARE ARDE TOT EGOISMUL SI DEPASESTE ORICE FEL DE DRAGOSTE DE PE PAMANT.”

  = HRISTOS CU NOI SI NIMENI IMPOTRIVA NOASTRA! =

  Amin!

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.