Mergând, învăţaţi toate neamurile…

Lecturi duhovniceşti – predici audio, cuvinte de folos…

PREDICĂ LA DENIA DE LUNI SEARA: Despre ipocrizie (2014)

| 1 Comentariu

Un comentariu

 1. Multumim Preacuvioase Parinte pentru acest cuvant exceptional, cu greutate, izvorat din adanca si curata credinta, din dragostea pentru propovaduirea invataturilor Domnului nostru Iisus Hristos !
  Acest cuvant de invatatura ne trezeste constiinta, ne deschide usa zavorata a inimii, ne lumineaza cugetul si sufleteul.
  Aceasta boala a ipocriziei a cuprins lumea incetul cu incetul, a devenit cronica, iar in zilele noastre s-a acutizat, evolutia ei este rapida capatand caracter de criza.
  La a doua venire a Domnului nostru Iisus Hristos in slava, cata credinta va gasi la fiii oamenilor, cati vom fi vrednici sa-L intampinam pe nori ?
  Desigur, numai cei curati cu inima, numai cei milostivi, cei blanzi, cei care-L iubesc pe Dumnezeu si iubesc aproapele, cei care plang de decaderea oamenilor si de propriile pacate, cei care lupta pentru infranarea propriilor pacate, cei care sunt prigoniti pentru dreapta credinta, care lupta pentru dreptate si adevar, pentru pacea lumii prin credinta in Mantuitorul si Judecatorul nostru Iisus Hristos.
  Doamne Iisus Hristos, ajuta neputintei noastre, intareste-ne in dreapta credinta, intelepteste-ne si indruma-ne pasii pe caile Tale, da-ne putere din puterea Ta ca sa ne gasesti treji si veghid cand vei veni in Slava Ta, ca sa fim vrednici sa Te intampinam, Mantuitorul nostru ! Amin !

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.