Mergând, învăţaţi toate neamurile…

Lecturi duhovniceşti – predici audio, cuvinte de folos…

Sedelnele, Tricântarea Triodului şi Sinaxarul Mineiului în Marţea din a treia săptămână a Sfântului şi Marelui Post(2 martie 2010)

| 2 Comentarii

Sedelnele, Tricântarea Triodului şi Sinaxarul Mineiului în Marţea din a treia săptămână a Sfântului şi Marelui Post(2 martie 2010), alcătuire a Sf.Teodor2 Comentarii

  1. Doamne,Dumnezeul meu,osandita stau inaintea Fetei Tale celei Sfinte,si-mi MARTURISESC NEVREDNICIA,NEPUTINTA SI SARACIA MEA CEA MARE.Pentru aceasta ma rog Tie,Izvor dulce si noianul indurarii,deschide stavilele cerului si PLOUA ASUPRA MEA BUNATATILE INDURARII TALE…sa plang si sa curatesc sufletul de intinaciunea pacatelor cu cainta tare si adevarata,
    ca Milostiv si Iubitor de oameni esti si slava cu multumire inalt:Tatalui si Fiului si Sfantului Duh,acum si pururea si in vecii vecilor.Amin!

  2. Doamne Iisuse Hristoase, Mantuitorul cel dulce al sufletului nostru, ne rugam bunatatii Tale sa ne invrednicesti pe noi, pacatosii, sa putem rabda patimi, asa cum Tu ai rabdat pentru mantuirea noastra!
    Revarsa, Mantuitorule, Iubitorule de oameni, Atotmilostive si Atotindurate, milele Tale asupra noastra, robii Tai neputinciosi si nevrednici, ca pururea sa strigam Tie cu inima si gura: Slava Tie Doamne, Slava Tie, Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin !

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.